укр
0

Красиві торти на весілля

Красиві торти на весілля

Поділитись в соцмережі:

Торти на весілля

Весілля для молодих - це особливе торжество, якого наречений з нареченою чекають з особливим пожадливістю. А весільний торт - це не просто смачний десерт, а символічне побажання молодим солодкої спільного життя. Чим оригінальніше він вийде, тим більше надій у молодят на майбутнє.

Тому так багато уваги приділяють вибору десертів для цього торжества. Щоб зупинитися на тому чи іншому вигляді, рекомендується спочатку переглянути фото весільних тортів, які вже встигли побувати прикрасою свята. Це спонукає вас на власні ідеї:
• що за весільний десерт без квітів, і не обов'язково це повинні бути троянди - у нареченої можуть бути свої переваги у флористиці;
райські пташки, метелики, зірочки, сердечка - когось притягнуть і такі прикраси на торті;
об'ємні фігурки нареченого з нареченою на вершині солодкого достатку в гондолі або біля підніжжя Ейфелевої вежі (або прикольна сценка з їх участю);
кольорова фотографія молодят в 3D виконанні - нове віяння в кондитерському мистецтві.
Перераховувати ідеї можна до нескінченності - у кожного своє бачення пишноти весільного застілля. Але щоб його створити, потрібен справжній майстер своєї справи.

Торт за всіма правилами

Оригінальний весільний торт, який захопить всіх гостей на святі, замовляйте у професіонала, майстерно володіє кондитерським мистецтвом. Тільки тоді ви зможете насолоджуватися не тільки пишністю десерту, а й його смаковими якостями.
• В першу чергу красиві торти повинні бути багатоярусними, і чим вище ця «архітектура», тим більше достатку пророкують молодятам.
• По-друге, десерт не повинен бути нудним - тільки яскраві креми, помадки, мастики для створення солодкого достатку.
Важлива і начинка, яка буде просто танути в роті, залишаючи на мові приємний смак солодкого життя.


Вибираючи майстра для створення прикраси вашого святкового столу, оцініть попередні творіння професіонала, попросивши у нього фото весільних тортів, які він уже встиг створити. Обов'язково обговоріть з ним рецептуру коржів, кремів і начинки з фруктів, ягід, горіхів. Адже солодкий десерт повинен бути не тільки шикарним, але і смачним.