укр
0

Як правильно розрізати весільний торт

Як правильно розрізати весільний торт

Поділитись в соцмережі:

Церемонія розрізання торта

Церемонія розрізання торта є довгоочікуваною частиною весільного прийому. Цей ностальгічний момент символізує перший раз, коли молодята ділять хліб, як чоловік і дружина, а також демонструють своє зобов'язання підтримувати і підживлювати один одного.

Залежно від типу весілля розрізання торта може бути на початку або в кінці торжества. Якщо прийом є простою справою з закусками і канапками, молодята повинні розрізати торт тільки після того, як вони зустріли своїх гостей, тому торт доступний, як частина меню. Якщо прийом включає в себе повний обід, торт буде розрізано після подачі вечері і першого танцю пари. Ді-джей може подати сигнал різати торт, зробити оголошення або репризу першої танцювальної музики, заохочуючи гостей зібратися біля торта для фотографії.

Розрізання торта може бути непростим завданням.

Так як кожен весільний торт унікальний, кожен перший шматок також буде різним. Наступні правила є основним орієнтиром для пари, коли вони створюють перший шматочок сімейного життя.

Правильно

Неправильно

 

Слухайте фотографа

Розрізання торта дуже фотогенічний момент. Фотограф може попросити пару розрізати певний шар торта, який буде краще виглядати на фотографії. Складні прикраси можуть зробити нижній шар непрактичним вибором, в той час як верхній шар може бути занадто високим для першого шматочка.

Зробіть паузу

Друзі та родичі захочуть зробити знімки урочистого першого розрізання торта, тому пара займе час, щоб дозволити їм зробити безліч фотографій.

Працюйте разом

Рука нареченого повинна бути над рукою нареченої під час відрізання першого шматочка торта, щоб показати, як вони будуть працювати разом у шлюбі. Залежно від типу глазурі парі потрібно використовувати більше однієї руки, щоб рівно розрізати торт.

Використовуйте сервірувальний набір

Декоративний сервірувальний набір для торта включає в себе ніж і лопатку, які є прекрасними речами до цієї важливої події. Для весілля в стилі мілітарі можна використовувати меч замість ножа.

Годуйте один одного

Обережно подавати один одному символічний перший шматок торта це прекрасна традиція, яка символізує теплі відносини чоловіка і дружини.

Запропонуйте скибочки рідні

На тривалої церемонії розрізання торта або в більш формальному випадку пара може відрізати додаткові шматочки торта, запропонувавши їх своїм родичам. Це показує зв'язок між двома сім'ями, а також служить смачним способом прояву поваги сімей.

 

Знищити торт

Необхідно встояти перед бажанням посміятися на цій церемонії, кинувши торт один одному в обличчя. Це може зіпсувати ретельно накладений макіяж, узятий напрокат смокінг і дорогу весільну сукню, не кажучи про знищення поваги, яке церемонія розрізання торта повинна продемонструвати.

Використання пальців

Десертна вилка стане придатною посудом для годування другої половинки тортом, позбавляючи від спокуси зруйнувати десерт.

Відрізання верхнього ярусу

Не тільки верхній ярус може бути занадто нестабільним для гарного першого шматка, але багато пар зберігають верхній ярус весільного торта. У деяких тортів можна без проблем відрізати шматочок з верхнього ярусу, запитаєте кондитера і фотографа.

 

Як різати весільний торт для сервірування


Молодята також повинні знати, як розрізати великий торт, щоб подати його гостям. Багато кейтерингу та прийомні зали беруть плату за кожен шматочок торта, тому якщо гостей близько 300 осіб, витрати можуть бути величезними.
Шматок весільного торта є шматочок 2,5 см в ширину і 5 в глибину. Про цей розмір порції кажуть пекарі, коли рекомендують торти для проведення великих заходів. Пара може вибрати більш щедрі порції, але вони повинні бути обережні з захмарними цінами на весільний торт.


Розрізаючи торт на порції, потрібно розділити його на відповідні частини, щоб отримати скибочки правильного розміру. Яруси потрібно розібрати, найбільший розрізають в першу чергу. Круглі торти поділяються на концентричні кола глибиною 5 см, а кожну наступну окружність нарізають скибочками. Квадратні весільні торти спочатку розділяють на прямокутники, шириною в 5 см, щоб їх можна було нарізати, а яруси в формі серця потрібно нарізати в лінії відповідного розміру, перш ніж нарізати скибочками.
Щоб зробити рівні скибочки, ніж повинен рівно ковзати між кожним розрізом. Використовуйте також невеликі десертні тарілки для кожного шматочка.


Розрізання весільного торта це популярна весільна традиція прийому. Перший фрагмент може бути збережений в красивих фотографіях і спогадах, які надовго залишаться з вами як нагадування початку солодкого сімейного життя.