укр
0

КОРОВАЙНИЙ ДІМ МАРТ Вітає Вас на нашому сайті!

Профілем нашої діяльності, ось вже не один рік, являється виготовлення короваїв, тортів та інших солодощів. Вони є справжнім витвором кондитерського мистецтва, здатним задовольнить найвибагливіший смак, прикрасити найвишуканіший святковий стіл, стати апогеєм Вашого торжества!

Випікаємо короваї та весільні торти на замовлення:

  • в українському стилі
  • в європейському стилі
  • пропонуємо різноманітні фуршетні тістечка з оригінальним оформленням та весільну випічку
  • приймаємо замовлення на виготовлення тортів різної тематики

Наша продукція

Новинки

Чому замовляють у нас

Натуральні продукти

Натуральні продукти

Ми працюємо лише на натуральних, свіжих інгредієнтах: тільки справжнє масло, молоко і йогурт, вершки, ягоди; смачний бельгійський шоколад та німецьке какао.
Висока якість

Висока якість

Якість торта - найголовніше для нас. Великий досвід, кваліфікація фахівців-гарантують бездоганну якість вашого замовлення. Підтверджена вона відповідними сертифікатами, нагородами, а також відгуками клієнтів.
Власний професійний цех

Власний професійний цех

Ми - сучасне підприємство, що динамічно розвивається. Компанія "Коровайний Дім Март" має власний професійний цех, оснащений необхідним обладнанням.
Ексклюзивне оформлення

Ексклюзивне оформлення

Ми передбачаємо індивідуальний підхід до кожного замовника. Ви можете обрати свій ідеальний торт і насолоджуватись ефектом, який він справить на всіх ваших гостей.
Доступні ціни

Доступні ціни

У нас величезний асортимент продукції, ціна залежить від складності дизайну та задовільнить кожного клієнта.
Доставка замовлення

Доставка замовлення

Ми цінуємо Вас та Ваш час і мріємо зробити співпрацю з нами максимально зручною. Саме тому у нас є послуга доставки замовлень. Вона здійснюється в ресторан, кафе ( у межах міста Рівного)

Відгуки

Останні статті

Торти на замовлення - від Коравайного дому Март -  Рівне Луцьк Львів

Великий і смачний торт - це не тільки найкращий подарунок для друзів, а й цікавий і смачний сюрприз. У нашому асортименті постійно великий і різноманітний вибір кондитерських виробів на замовлення.

У нас можна замовити:

  1. Весільні короваї;
  2. Весільні торти в європейському стилі;
  3. Торти на день народження, хрещення, ювілей, корпоратив;
  4. Тістечка та кекси;
  5. Імбирне печиво;
  6. Фуршетну випічку.

 

Переваги тортів на замовлення в Рівному

  • Висока якість. Для випікання наші пекарі використовують тільки натуральні і якісні інгредієнти.
  • Великий асортимент. Наш асортимент начинок становить майже 30 видів.
  • Будь-який дизайн. Дизайн торта, короваю, печива ви можете вибрати з нашого каталогу, або запропонувати власний дизайн, якої ми з радістю втілимо в життя.
  • Багаторічний досвід. Ми професійна кондитерська. У своїй роботі ми дотримуємося стандартів харчової промисловості.
  • Доступні ціни. Наші торти мають абсолютно доступну ціну.
  • Пунктуальність. Ми підготуємо ваше замовлення до обговореного часу.
  • Збалансовані рецепти. Наші пекарі розробили рецептуру тортів таким чином, щоб смак був ідеальним: помірно солодким, жирним і насиченим.

Як вибрати найсмачніші торти у Львові?

Хочете отримати ідеальний торт на своє свято? Ми розповімо вам як! Просто дотримуйтесь нашої інструкції і все вийде на відмінно.

  1. Виберіть дизайн торта з нашого каталогу і запишіть його назву. Або збережіть вподобану вам картинку з інтернету. Кількість ярусів у торта залежить від ваги.
  2. Виберіть начинку. Для цього вивчіть на сайті розділ Смаки.
  3. Визначтеся з розміром торта. Мається на увазі його вага.
  4. Придумайте напис на торті. Наприклад, привітання, дати, ініціали.
  5. Вкажіть дату і час, коли замовлення повинно бути виконано.

Після цього, всю цю інформацію слід повідомити нашому менеджеру. Ви можете зустрітися з ним в нашому салоні-магазині або зателефонуйте йому по телефону.

 

Дизайн торта на замовлення в Луцьку

Ви можете вибрати будь-який варіант декору з нашої галереї. Коровайний Дім "Март" передбачає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тому, за бажанням, наші майстри для Вас розроблять абсолютно новий дизайн відповідно до Ваших смаків і побажань. Професійні кондитери реалізують в життя Вашу солодку ідею, створивши торт Вашої мрії. Ми можемо просто змінити колір обраної вами обробки, або розробити декор, який відповідає стилістиці вашого свята.

 

Святкові ексклюзивні торти, короваї на замовлення, що виготовляються в нашій кондитерській можна порівняти з твором мистецтва. Наші кондитери вкладають душу, помножену на талант в кожну роботу. Дивовижний аромат, вишуканий декор та неперевершений смак наших солодощів нікого не залишать байдужим.