укр
0

Топ 10 найкращих кольорів Весна 2017

Топ 10 найкращих кольорів Весна 2017

Поділитись в соцмережі:


1. Ніагара 
Niagara, Pantone 17-4123 

Комфортний і надійний, колір Ніагара лідирує в списку фешн-кольорів Пантон. Саме цей сіро-синій відтінок найчастіше використовують модні дизайнери в своїх колекціях Весна 2017. Відтінок Ніагара схожий на класичний синій денім, який говорить про наше прагнення до легкості і релаксації.

 

2. Жовта примулка 
Primrose Yellow, Pantone 13-0755 

На противагу кольором Ніагара, відтінок Жовта примулка дарує тепло і життєву силу. Запрошуючи в вічне сяйво тепла, цей радісний жовтий відтінок забирає нас в райське місце, де живуть ентузіазм, відмінний настрій і стоять тільки сонячні дні.

3. Синій лазурит 
Lapis Blue, Pantone 19-4045 

Відтінок, який транслює ще більше енергії - це синій лазурит. Цей інтенсивний синій відтінок має внутрішнє сяйвом, дарує силу і впевненість у собі.

4. Полум'я 
Flame, Pantone 17-1462 

Червоно-помаранчевий колір - полум'яний - його люблять всі за спілкування і веселощі. Яскравий і життєрадісний, цей дивно театральний відтінок додає полум'яного тепла до весняної палітрі 2017 року.

5. Райський острів 
Island Paradise, Pantone 14-4620 

Відтінок Райський острів - це колір освіжаючої морської хвилі, який, починаючи з літа, нагадує, що пора б планувати відпустку. Холодний синьо-зелений відтінок в його основі розповідає про нашу мрію зробити великий втечу на райський острів в тропіках, про наше бажання отримати безкарний відпочинок і розслаблення .

6. Блідо-деревний 
Pale Dogwood, Pantone 13-1404 

Продовжуючи тему спокійного умиротвореного настрою, блідо-деревний колір з палітри Pantone - це тихий і спокійний рожевий відтінок, який народжує ауру невинності і чистоти. Ненав'язливий тонкий рожевий відтінок надає всім деталям здорове сяйво.

7. Зелене листя 
Greenery, Pantone 15-0343 
Відтінок Зеленої листя на думку Пантон - це пікантний освіжаючий жовто-зелений колір, він повідомляє про нашу потреби досліджувати, експериментувати і винаходити. Зелень, якої обрамляють букети, символ родючості. Дивлячись на цей колір, все, чого хочеться, це зупинитися, вдихнути чистого кисню і дозволити нашому тілу запрацювати з новою силою.

8. Рожевий деревій 
Pink Yarrow, Pantone 17-2034 

Тропічний і святковий, рожевий деревій є складним відтінком, який неможливо не помітити, він манить і захоплює. Зухвалий, що вабить, живий відтінок рожевого деревію захоплює і стимулює, піднімає настрій і заряджає тіло новою порцією адреналіну.

9. Зелена брассіка 
Kale, Pantone 18-0107 

Зелена брассіка пробуджує спогади про час, проведений на свіжому повітрі, про те, як важливо вести здоровий спосіб життя. Це ще один відтінок зеленого, який нагадує про наше бажання гармонійно поєднуватися з природою при кожній нагоді. Зелена брассіка за емоціями схожа з відтінком Зеленої листя. Ми кожен день спостерігаємо цей колір в природі, де він створює ідеальне тло для більш яскравих тонів в палітрі.


10. Фундук 
Hazelnut, Pantone 14-1315 

Завершує список весняних модних кольорів 2017 року головних у весняній палітрі відтінок фундук. Цей колір нагадує про природну заклопотаності земними справами. Він наближає нас до матінки Землі. Скромний з властивою йому теплотою колір Фундук є перехідним кольором, який легко з'єднує між собою різні сезони.