укр
0

Замовляємо смачний торт на весілля

Замовляємо смачний торт на весілля

Поділитись в соцмережі:

Торти на замовлення

Смачний, ароматний, красивий і великий - ось кілька характеристик, які обов'язково повинні бути присутні у весільного торта. Торт повинен бути такого розміру, щоб його вистачило на всіх гостей без винятку. Але де ж замовити такий хороший торт? Дізнатися про це ви зможете з нашої статті.

Торт весільний: основа

Найпопулярнішою основою для весільного торта є бісквітний корж. Це тому що він дуже добре поєднується з будь-яким кремом. Також можна замовити медовий або горіховий корж. Найкраще вони підходять для створення багатоярусного торта без спеціальних підставок. Таким коржам вдається утримувати форму навіть під великою вагою.

Звичайно, професійні кондитери можуть виготовить великий весільний торт на замовлення з бісквітного коржа будь-якого розміру з застосуванням спеціальних підставок.

Начинка для тортів

Незважаючи на те, що мода на зовнішній вигляд торта змінюється майже кожен рік, його начинка практично не зазнала змін впродовж багатьох років. Молодятам потрібно вибрати торт, який вразить гостей своїм смаком. В якості начинки можна використовувати вершки, йогурт, суфле з ягід або фруктів, джеми. Це легкі начинки, які підходять до будь-яких коржів і не зроблять торт занадто жирним.

Жирна начинка не дуже хороша ідея, після того як гості скуштували основних банкетних страв. Однак не всі види начинки підходять для використання в літню пору. Вибрати хорошу начинку для різного часу року допоможе консультація професійного кондитера.

Вага та розмір торта

Стандартною формою для весільного торта є 3 яруси. Але, щоб такий торт виглядав презентабельно, він повинен важити не менше 7 кілограмів. Тому, якщо у вас за списком запрошений не більше сорока гостей для яких вистачить і 5-ти кілограмового торта, то краще замовити двох'ярусний торт. Третій корж може бути муляжних.

Прикраси

Весільний торт повинен вражати не тільки смаком, але і своїм зовнішнім виглядом. Отримати хороший торт можна довірившись кондитерові, який втілить всі ваші побажання. Щоб чітко сформулювати чого ж ви хочете, варто завчасно ознайомиться з варіантами оформлення весільних тортів.