укр
0

Торт для Нового Року

Торт для Нового Року

Поділитись в соцмережі:

 Новорічний торт - кульмінація свята

Торт завжди є символом свята, чогось світлого і доброго. Тому щоб створити відповідний настрій в цей особливий день, ви можете замовити торт. Якщо ми хочемо свідомо зустріти Новий Рік, тоді 31 грудня варто провести не в справах і турботах, принаймні - вечір. Добре коли ми можемо виділити хоча б кілька хвилин щоб побути наодинці з собою, прислухатися до свого внутрішнього світу, особливо в переддень Нового Року. Тому ідеально буде звернутися до професіоналів своєї справи і замовити торт для новорічного столу у них, замість того щоб весь день провести на кухні.

 Замовлення торта на Новий Рік

Як відомо Новий Рік це сімейне свято. Якщо ви збираєтеся зустріти Новий рік великою компанією - варто замовити торт великий, щоб вистачило всім, і ніхто не був обділений. Ну а якщо ви збираєтеся побути наодинці з собою, або у вузькому колі, то можна обмежитися невеликим кулінарним шедевром. Головне щоб він був дуже смачним. І, звичайно ж, варто пам'ятати рекомендації лікарів про те, що не варто наїдатися важкою їжею, принаймні, за 2 години до сну, щоб добре себе почувати не тільки під час свята, але і після нього. Також слід знати, що у різних людей буває алергія на ті, чи інші види продуктів. Тому, якщо ви зустрічаєте Новий Рік в незнайомій компанії і хочете замовити новорічний торт, вам необхідно заздалегідь дізнатися у ваших друзів про їхні смаки.

Різноманітність смаків в Новому Році

Що стосується вибору торта, то це може бути торт з вашого дитинства, за бабусиними рецептами - наприклад наполеон, празький або київський торт, або ж щось зовсім нове! Вибір дуже великий. Виберіть крем, який вам найбільше до смаку, а також коржі, сироп і начинку. Крем може бути масляний, шоколадний, сметанний або суфле. Просочити торт можна різноманітними сиропами на ваш смак. Що ж стосується начинки, то це можуть бути:

• різні сорти горіхів,

• сухофрукти (родзинки, курага, фініки, чорнослив, інжир і т.д.),

• свіжі фрукти (банани, ківі і т.д.),

• чорний або білий шоколад,

• джем.

Декор Новорічного торта

Новорічний торт можна дуже красиво прикрасити в честь свята. 2018 - рік собаки. Собака символізує відданість і вірність. Ви можете врахувати це при оздобленні торта. Також це можуть бути класичні символи Нового Року у вигляді фігурок Святого Миколая чи Діда Мороза зі Снігуроньки. А також ялинки, новорічні іграшки або подарунки, зображення феєрверку, світанку або красивих зірочок.

Форма новорічного торта може бути у вигляді квітки, сніжинки, серця, сонця або птиці - нехай це буде те, що символізує для вас щось абсолютно нове і чисте, Новий світанок, нову зорю.

Не забудьте, що перед Новим роком у кондитерів буде дуже багато замовлень, більше ніж будь-коли. Тому Вам необхідно заздалегідь замовити торт, щоб вам встигли його приготувати.

Для зустрічі Нового Року ви допоможете запалити свічки, ароматичні палички або аромалампу, поставити квіти на стіл. Наповнити себе позитивними сильними думками і світлими емоціями, залишити в минулому все погане, все, про що ви хочете забути, і наповнитися рішучістю створити абсолютно новий старт у своєму житті.