
Горіховий смак
Легкий ванільний бісквіт на основі збитих жовтків та білків, просочений лікерним сиропом, багато горішків чудово поєднується з вершково-згущеним кремом. Любителі горішків та максимальної насолоди будуть в захваті.

Медова ніжність
Улюблена всіма медова класика - медові, шифонові бісквіти та крем на основі вареної згущонки та вершків. За бажанням можна додати чорнослив, курагу або родзинки. Смак для справжніх любителів насолоди!

Зебра
Непередбачуваний смак, що містить в собі контрастне чергування шоколадного та білого бісквітів, котрі поєднані шоколадним кремом та вершками із згущеним молоком. Різноманіття, що створює неочікуваний баланс смаку всіх елементів.

Ідеал
Пухкі бісквітні коржі трьох видів: шоколадний, маковий та білий з родзинками, кавова пропитка. Бісквіти поєднуються за допомогою густого солодкого крему на основі вареного згущеного молока та вершків з додаванням арахісу. Неймовірний різновид смаку не залишить байдужим найзапеклішого гурмана.

Арабіка
Насичений смак арабіки втілений у кондитерському задумі. Шоколадні, шифонові бісквітні коржі набувають незвичного смаку завдяки лікерно-кавовій пропитці. Ніжний крем на основі збитих вершків та кави. З першої спроби десерт залишиться найкращим супутником ароматної філіжанки кави.

Вишневий аромат
Чергування шоколадного та білого бісквітів на основі жовтків і білків, просочених лікерним сиропом. Неймовірно смачне поєднання сирного та вершково-вишневого кремів. Насичений шоколадний смак з сирним наповненням, яке по-особливому відтіняє незабутній вишневий аромат.

Cметанковий
Багато хто називає "Сметанковий" торт своїм улюбленим і не спроста, адже пухкі масляні та шоколадні бісквіти просочені лікерним сиропом; крем на основі сметани та вершків з легким ноткам цедри лимона роблять смак неперевершеним.

Медова ніжність з курагою
Улюблена всіма медова класика - медові, шифонові бісквіти та крем на основі вареної згущонки та вершків. За бажанням можна додати чорнослив, курагу або родзинки. Смак для справжніх любителів насолоди!

Медова ніжність з чорносливом
Улюблена всіма медова класика - медові, шифонові бісквіти та крем на основі вареної згущонки та вершків. За бажанням можна додати чорнослив, курагу або родзинки. Смак для справжніх любителів насолоди!

Райська насолода
Оригінальний смак , що відповідає своїй назві- це, дійсно, райська насолода. Вишукане поєднання пухких шоколадних бісквітів і великої кількісті крему на основі вершків та вареного згущеного молока, не залишить байдужими навіть найвимогливіших любителів смачного десерту.

Солодка магія
Смак для справжніх гурманів. Пишні шоколадні бісквіти поєднуюються кремом на основі вершків та вареного згущеного молока. Оригінальності смаку надає прошарок макового бісквіту з додаванням арахісу.

Спартак
Ніжні шоколадні коржі поєднані з кремом на основі сметани та легкими нотками лимонної цедри, котра додає незвичайного смаку. Загальний смак залишає непереборне бажання спробувати ще шматочок.

П'яна вишня
Розкішний, смачний, шоколадний бісквіт з коньячною пропиткою, вершково-сметанковим кремом та пянкою соковитею вишенькою. Торт настільки пікантно-смачний, що залишиться у вашій пам'яті надовго.

Банановий
Дуже смачний та солодкий десерт, котрий обов'язково Вам сподобається. Пухкі, смачні бісквіти поєднуються сметанково-вершковим кремом з додаванням бананів. Для виготовлення виробів ми використовуємо лише натуральні продукти та застосовуємо останні технології, тому цей ніжний смак Ви пам'ятатимете довго.

Тірамісу
Tiramisu (перекл.-«піднімай мене вище») назва цього десерту якнайкраще передбачує Ваш внутрішній стан після того,як Ви його скуштуєте.Чудовий, ніжний торт зі смаком італійського десерту Тірамісу. Білий бісквіт, просочений кавовим сиропом та лікером Canari Ligueur Tiramisu. Ніжний вершково-сирний крем.

Рафаело
Пухкий, білий бісквіт, просочений кокосовим лікером, крем на основі вершків та кокосу, прошарок з подрібленого бізе; згущене молоко, горішки. Ніжний, повітряний смак.

Смородиновий бум
Неймовірно смачно поєднуються вершково-сирний, заварний креми, крамбл та смородиновий джем. Насичений шоколадний смак пухких бісквітів відмінно гармонує з нотками чорної смородини.

Шоколадний брауні
Класичний смаколик, незамінний для любителів насиченої насолоди. Пухкі шифонові бісквіти та розтоплений шоколад, коньячна пропитка з додаванням шматочків подрібленого шоколаду та, звісно ж, шоколадний крем.

Фруктова фантазія
Декілька шарів масляного, пухкого бісквіту, кожний шар з яких пропитаний фруктовим сиропом та поєднується сирно-вершковим, сметанно-вершковим кремами з додаванням шматочків фруктів. Фрукти можуть бути різноманітними або ж можна залишити один найулюбленіший для Вас.

Чорничне суфле
Масляний бісквіт з грецьким горіхом поєднується прослойкою чорничного джему. Крамбл, молочний ганаш та мус з чорницею. Незабутня насолода.

Морквяний
Морквяний торт з додаванням грецького горіху та апельсина. Прошарок сирного крему вносить десерту додаткові смакові ноти.

М'ятно-шпинатний
М'ятно-шпинатний бісквіт, крем-чіз з смородиною та смородиновим желе.

Полунично-сирний дует
Шифоновий бісквіт просочений полуничним сиропом, крем-чіз, полуничний мус.

Київський
Білково-шоколадні коржі, шоколадне безе з горіхом та арахісом змазані масляно-шоколадним кремом.

Золотий горіх
Пухкі шоколадні бісквіти з ноткою коньяку поєднуються двома видами кремів: мусовим та шоколадним. Смак чудово доповнюють хрумкі карамельні горішки.

Вишня в шоколаді
Особливе співвідношення шоколадних бісквітів просочених вишнево-коньячним сиропом поєднаних з вишневим джемом,шоколадним мусом та крем-чіз.

Хрещатий Яр
Це тортик, який задовольнить смаки всіх гостей! Ніжний шоколадний бісквіт, масляно-кавовий крем з прошарком бізе. Все злилося воєдино і створило цей неповторний смак!

Груша в пломбірі
Шоколадний шифоновий бісквіт просочений грушевим конфітюром. Крем-пломбір з додаванням карамелізованої груші.

Пані Валевська
Пісочне тісто з меренгою і прошарок джему. Масляно-заварний крем.

Королівська вишня
Ніжний ,шоколадний шифоновий бісквіт з нотками коньяку, просочений вишневим компоте. Крем на основі натурального чорного шоколаду з додаванням шматочків вишеньки.