укр
0

Солодка осінь. Трендові весільні торти

Солодка осінь. Трендові весільні торти

Поділитись в соцмережі:

Ніжний, повітряний, кремовий, шоколадний, фруктовий, ванільний, декорований квітами, мереживом, орнаментом, рюшами, фігурками — весільний торт буває різним, але незмінно прекрасним. Наречені до його вибору завжди підходять особливо уважно, адже торт є уособленням солодких ноток їх пристрасті. Майстри коровайного дому "Март" з тонким відчуттям стилю створюють шедеври для молодят, щоб святкування було ідеальним до найменших дрібниць. 

Пропонуємо для ознайомлення кілька стильних трендових ідей оформлення весільного торта. 

Рюші 
Ніжно, мило й амурно, в поєднанні з популярними пастельними відтінками чи омбре — просто ідеально для весільного торта. А якщо додати акуратні рюшечки до сукні нареченої та декорів, то вийде весілля у стилі шеббі-шик. 

Квіти 
Що може бути вишуканіше квітів? Тендітні бутони чи пишноголові красунечки — і не потрібно жодних інших прикрас. Загальний дизайн такого торта має бути простим і лаконічним. Не варто повністю засипати його квітами, краще прикрасити лише верхівку, оздобити гірляндами або кількома асиметричними композиціями між ярусами.

Орнаменти 
Різноманітні паттерни і досі в топі найпопулярніших лейтмотивів для весіль: горошок, зигзаги, ромби, дамаски, смужки, рослинні візерунки, абстракції — ці та багато інших нестандартних орнаментів оригінально доповнять весільний торт. 

Металік 
Золото, срібло і бронза виглядають благородно й елегантно. Можна обрати вишуканий матовий крем або блискучі акценти у вигляді візерунків, декоративних елементів чи оздобити кожен ярус смужками. 

Мереживо 
З моменту, коли герцогиня Кейт Міддлтон підкорила світ своїм виходом у приголомшливій весільній сукні від Alexander McQueen, мереживо залишається одним із найпопулярніших матеріалів для весілля. Не виключення й весільні солодощі — мереживо з крему, шоколаду або карамелі додасть романтики й невимушеності.

Міні-кейки 
Одна з нових весільних тенденцій — мініатюрні весільні тортики. Такі міні-кейки дуже зручно взяти в руку, щоб посмакувати, крім того для них можна обрати різні начинки й оформлення. Вони відмінно виглядають на фотосесіях в стилі чаювання. А ще міні-тортики стануть чудовою прикрасою кенді-бару. 

Солодкі доповнення 
Стильні капкейки, торт із макарун, кейк-попси, порційні пудинги, фрукти і ягоди в шоколаді, фігурне печиво та інші красиві ласощі — ідеальне доповнення до весільного торта, що подарує море солодкого задоволення.