укр
0

Як вишукано подати торт на весіллі?

Як вишукано подати торт на весіллі?

Поділитись в соцмережі:

На кожному весільному застіллі важливе місце посідає весільний торт. Існує багато варіантів красивої подачі цього традиційного весільного частування, і ми розповімо про деякі з них.


Ідеї ​​для урочистого подання весільного торта

  1. Весільний торт, красиво декорований, що не виноситься, а стоїть на певному місці - наприклад, в кенді-барі, оточений капкейками, протягом застілля, чекаючи, коли його будуть ділити для роздачі гостям. Такий торт рекомендується робити з твердим покриттям, щоб він не оплавився і не змінив свою форму до кінця свята. Крем для торта повинен відповідати термінам та температурі зберігання.
  2. Багатоярусний торт у затемненій залі викочується на колісному столику. Його поява супроводжується звучанням музики, свічками, оплесками і, можливо, піротехнікою. Настільки ефектна поява весільного торта запам'ятається всім присутнім надовго.
  3. Весільний торт можна опустити на підвісних гойдалках або сріблястих ланцюгах. Така конструкція вимагає ретельного кріплення, найкраще, якщо вона знаходиться на певній відстані від молодих і гостей – у центрі зали.
  4. Розіграш. Оголошують винесення торту, після чого виноситься його копія, потім офіціант падає, торт розвалюється, усі гості шоковані, а вже після цього виноситься справжній торт. Для розіграшу можна використовувати не справжній торт, а муляж з кількох складових.
  5. Відеоролик з тортом. Якщо торт готували знайомі чи родичі, увесь процес його приготування знімається на відео, потім демонструється на великому екрані. Відео може бути з музичним супроводом або гумористичними вставками. Вітається запис відеопривітань.
  6. Також можна винести торт в оточенні живих квітів або, якщо на вулиці осінь, жовтого листя. Такий декор розміщується біля нижнього ярусу торта або навколо нього.
  7. Буде ефектно створити конструкцію торта у вигляді «падаючої» вежі, яруси якого будуть розташовані з нахилом. Якщо кілька людей вибігли, щоб підтримати конструкцію - сюрприз вийшов!
  8. Дуже розчулюють два весільні торти замість одного - другий виготовляється у вигляді маленької копії, яка призначається присутній на святі дітворі. Вибираються двоє дітей для розділення маленького торта.
  9. Ще можна запросити ілюзіоніста, який дістане торт з чорного ящика, куди попередньо поміщається асистентка фокусника. Крім ілюзіоніста можна залучити інших артистів будь-якого оригінального жанру: барабанщиків, гімнастів, фаєр-шоу.
  10. Винесення торта з феєрверками - також досить популярний варіант на сьогодні. Найчастіше при цьому використовуються свічки для торта, що створюють низькотемпературні іскри. Вони не створюють диму, не містять аміаку, їхнє полум'я - холодне. Такі свічки - фонтани можна без побоювань застосовувати в приміщенні. Вони горять 20-100 секунд при висоті 35-95 см.

Ми навели приклади красивої та оригінальної подачі весільного торта, щоб свято пройшло весело, цікаво, і запам'яталося усім учасникам на довгі роки. При цьому тільки ви самі вирішуєте, який варіант підійде найкраще.