укр
0

Оформлення весільного торта 2019 як мистецтво

Оформлення весільного торта 2019 як мистецтво

Поділитись в соцмережі:

У наші дні немає молодят, які не надавали б значення весільному торту. Мода на дизайн тортів змінюється щороку. Незважаючи на те, що комусь до вподоби традиційне оздоблення торта на весілля, більшість молоді цікавиться новомодними тенденціями в оформленні як самого весілля, так і весільних частувань, серед яких торт - на першому місці.

Трендові оздоблення весільних тортів 2019 - 2020

Кондитери всього світу постійно пропонують все нові варіанти весільних тортів. Хтось надає перевагу класиці, а хтось любить все нове, щоб весілля запам'яталося друзям та родичам особливістю оформлення усіх складових торжества.

Ми ознайомилися з модними тенденціями оздоблення тортів для весілля, і виявилося, що є з чого вибрати, щоб вразити гостей унікальністю та вишуканістю свого смаку.

Класичні ідеї оздоблення торта на весілля припускають застосування глазурі, мастики, стібок, шлярок та квіток з крему, тоді як інноваційні рішення пропонують використання рисового паперу, ізомальту, желатину, свіжих або зацукрованих фруктів, ягід, а також багато живих квітів.

Дуже модно складати весільний торт з маленьких десертів - капкейків, щоб потім його не різати, а розділяти, вручивши кожному гостю окремий маленький «тортик».

Кольори при виготовленні весільних тортів застосовуються найрізноманітніші - від світлих пастельних до насичених синього, зеленого, червоного, і навіть чорного - вибір залежить від загальної колірної гами торжества.

Дуже популярні торти з мінімумом декору - без традиційного крему в надлишку, а такі, що втілюють собою концепцію церемонії.

Авторський торт для весілля «оригіналів»

Для тих, хто бажає трішки «шокувати», у хорошому сенсі слова, своїх гостей, можна замовити весільний торт авторського виконання з унікальним оформленням та неповторним смаком. Такі торти бувають одно-, дво- і триярусні, як класичних форм, так і у вигляді трикутника, циліндра, будь-якого бажаного предмета. Нижче ми розповімо про можливі варіанти конкретніше.

Шоколадний торт на весілля - поза часом і модою

Шоколадні торти - завжди в тренді. Сучасні торти з шоколаду для весілля 2019 - 2020 передбачають велику кількість мастики та шоколаду, декорування свіжими ягодами й фруктами. На тлі пастельних відтінків весільних урочистостей шоколадний торт буде яскравим і незабутнім, при цьому дуже смачним!

Креативні весільні тортики 2019 - 2020

Креативні весільні торти - це ласощі, виконані в будь-якому актуальному стилі: мінімалізм, вінтаж, авангард, кантрі. Дуже популярні акварельні торти на весілля з градієнтом кольору - це ніби по білому або іншому кольорі крему пройтися пензлем і зробити кілька мазків іншим кольором, або зробити оформлення в техніці «омбре» - плавний перехід від темного відтінку до світлого. Незвичайний ефект перетворює кондитерський виріб на шедевр кулінарного мистецтва, який навіть шкода різати... Біля такого дивовижного торта гості з радістю робитимуть селфі.

Що таке «голий» весільний торт?

«Голий» весільний торт - ще одна новинка цьогорічного сезону. Ця назва означає відсутність на торті суцільного покриття мастикою або кремом: на огляд представлені коржі, змащені кремом, оформлені свіжими ягодами, фруктами або живими квітами. Мінімалістичний стиль в такому торті виражений повною мірою, та й самі коржі бісквітів виглядають лаконічно й акуратно.

Солодкі архітектурні рішення

Такий варіант торта - мабуть, самий незвичайний, його обирають творчі особистості. Частини таких тортів викладені хаотично або східчасто, і на перший погляд не зрозуміло, як вони взагалі тримаються разом. Весільний торт з незвичайною архітектурою може бути у вигляді кубів, циліндрів, трикутників, химерно викладених один на одного. Епатажні конструкції викличуть у гостей щире захоплення!

3D геометрія - замовляй весільний торт майбутнього сьогодні!

Супермодні торти - це створені за допомогою 3D принтера. Це реальне нововведення, яке дозволить втілити найсміливіші фантазії молодят в своєму баченні ультрамодного частування. Різноманітність кольорів, форм і композицій - все це надто вишукано і, поки що, надто дорого. Але за великого бажання – вже здійсненно!

Ми ознайомили вас з модними тенденціями сучасних весільних тортів, а вирішувати вам - дотримуватися традиційних рішень чи бути по-справжньому креативними. Правильним буде те рішення, яке вам більше до душі і до смаку.