укр
0

День Святого Валентина

День Святого Валентина

Поділитись в соцмережі:

Коли за вікном сніжно й морозно, найкраще зігрівають гарячі щирі почуття. Але не завжди за щоденними клопотами вдається знайти дрібку часу на ніжні обійми, палкі поцілунки та розмови тет-а-тет. Пригадати смак кохання, загублений у вирі буденності, нам допомагає День усіх закоханих.

До Дня святого Валентина "Коровайний Дім Март" надає унікальну можливість оригінально освідчитись у коханні і зробити це зимове свято для вашої половинки по-справжньому солодким.

Висловити почуття вишукано й креативно допоможуть смачненькі валентинки. Одно-, дво- і трирівневі, у традиційній формі серця або з "сердечним" декором. Величезна жуйка "Love is…", ведмедик Teddy чи шоколадна поема на кремовій поверхні — варіантів оформлення святкових тортів багато. Такий десерт змусить кожну жінку хоча б на день забути про дієти і поринути у кремово-бісквітне блаженство, а з будь-якого чоловіка зробить справжнього ласуна.

Перлина валентинівської колекції — торт "Освідчення в коханні". Наші майстри створили справжній витвір кондитерського мистецтва. Торт у формі серця можна прикрасити мереживом, улюбленими квітами вашої коханої, а у скриньку з мастики покласти каблучку. Перед такою пропозицією не встоїть жодна дівчина.

Чудове нагадування про проведені разом миті, які можна відчути на смак — десерти з фотодруком. Пісочне, бісквітне, вівсяне тісто з найрізноманітнішими начинками з крему, шоколаду, згущеного молока, горіхів, фруктів, родзинок, прикрашені чорно-білими чи кольоровими фотографіями — такі торти, кекси і печиво зараз стрімко набирають популярність. Для фотодесертів ми використовуємо харчовий цукровий або вафельний папір вищої якості.

"Коровайний Дім Март" бажає своїм клієнтам солодких почуттів, будьте певні, наші торти обов’язково порадують вас своїм відмінним смаком і привабливою ціною.