укр
0

Торти на замовлення: унікальний дизайн і чудовий смак

Торти на замовлення: унікальний дизайн і чудовий смак

Поділитись в соцмережі:

Кращий варіант - замовити торт у майстрів кулінарної справи. В цьому випадку його зовнішній вигляд і смак будуть повністю відповідати побажанням замовника. Це може бути, як скромний, але дуже смачний тортик, так і багаторівневий шедевр з фігурками.

tort na svadbu

 Замовлення тортів мають свою специфіку, яка залежить від свята:

  • Весілля. На весіллях розрізання торта молодятами є великою подією і окремою частиною всього торжества. Тому вибір майстра, який зможе випекти його на гідному рівні, - справа серйозна.
  • День народження дитини. У цьому випадку важливо підібрати правильні продукти, які не зашкодять здоров'ю дітей, і створити цікаві фігурки і написи, наприклад, з персонажами з улюблених мультфільмів винуватця торжества.
  • Подарунковий. Корпоративна вечірка, дружня зустріч або просто подарунок з близьких - повна свобода творчості у виборі рецепта і зовнішнього вигляду торта.

Якщо подія, для якого замовляється торт, важлива і відповідальна, то починати потрібно з консультації. Майстер-кулінар допоможе визначитися з вибором дизайну і смаку, підкаже, що буде більш доречним, в залежності від ситуації. Після того, як вибір зроблено, створюється ескіз, що дозволяє уявити кінцевий продукт, і лише потім починається процес випічки.

 Переваги індивідуального замовлення:

  1. Свіжість. Торти на замовлення печуться перед здачею замовлення і не бувають черствими або підсохлими.
  2. Ніякої хімії. Оскільки продукти вибирає замовник, можна бути впевненим, що всі компоненти натуральні.
  3. Великий вибір смаків. Можна вибрати будь-які різновиди крему і начинки, створивши унікальне поєднання і неповторний смак.
  4. Зовнішній вигляд. Професіонали своєї справи можуть створювати з крему і мастики фігурки і композиції будь-якої складності.
  5. Складність. Якою би багатою не була фантазія замовника, його задумка буде реалізована на найвищому рівні.
  6. Точний термін. Торт обов'язково буде готовий в потрібний день і поданий на стіл свіжим і пишним, незалежно від обсягу замовлення.
  7. Власний проект. Дизайн можна вибрати з каталогу, або придумати самостійно - він обов'язково буде втілений в торті.
  8. Доставка. Більшість кондитерів, що випікають торти, надають послуги доставки і установки торта, якщо він дуже великий.

tort na zakaz

Торти на замовлення поступово стають більш популярними, ніж готові з магазину. Свято завжди хочеться зробити незабутнім, і багато в чому це залежить від торта. Він повинен бути ексклюзивним і тематичним, повністю відповідати випадку, а це можливо лише при індивідуальному замовленні.