укр
0

Смачні і оригінальні торти на замовлення

Смачні і оригінальні торти на замовлення

Поділитись в соцмережі:

Весільний торт - це родзинка свята, головна прикраса банкету, яке показує смак нареченого і нареченої, служить відмінним аксесуаром для фотографій і відеозаписів. Торт повинен бути красивим і смачним. Важливо, щоб до часу початку свята в ресторані десерт була абсолютно свіжим, тому під час літнього сезону потрібно продумати деталі транспортування і зберігання.

При виборі торта необхідно враховувати, скільки гостей буде на вашому святі.

В середньому на одного гостя необхідно близько 200 грам солодощі, проте часто торт залишається, тому що багато в завершенні свята вже наїлися або поїхали додому. Бажано заздалегідь приготувати спеціальні контейнери або коробки, щоб забрати залишки торта з собою.


Колір головної страви на святі повинен відповідати оформленню вашого весілля.

Це не суворе правило, однак, коли в деталях відбивається головна тема свята, це виглядає дуже стильно. Сучасні кондитерські технології дозволяють створити шедеври будь-яких кольорів і відтінків, використовуючи при цьому тільки безпечні барвники. При виборі оформлення потрібно враховувати побажання нареченого і нареченої. Прикрасити торт можна за допомогою фотодрук, блискучих намистин, шоколадних фігур або написів. Деякі пари вибирають дуже складні і вишукані прикраси, тому весільний торт виглядає як витвір мистецтва.

Форма торта може бути різною.

Більшість вибирають круглі коржі, однак форма може бути і овальної, трикутної, прямокутної і зовсім фантазійної (крапля, зірка, серце). Індивідуально вибирається кількість ярусів, які можуть розташовуватися один над одним або на спеціальних підставках.

Різні смаки начинки торту.

Відмінним рішенням стане вибір кількох різних ярусів, з яких кожен гість зможе вибрати те, що йому до душі. При приготуванні кондитери використовують горіхи, сухофрукти, мед, шоколад, згущене молоко, карамель, цукерки, сметану і багато іншого. Саме при виготовленні торта на замовлення ви можете самостійно вибирати форму, колір, начинку, кількість кілограм і оформлення.