укр
0

Торт на весілля

Торт на весілля

Поділитись в соцмережі:

Одна з ключових традицій, характерних для будь-якого весілля - це процедура розрізання торта. Щоб цей елемент весілля не був нічим зіпсований і торт на весілля вас порадував, потрібно врахувати ряд нескладних рекомендацій.

Перед вибором компанії, яка займеться організацією даного шедевра, має сенс зібрати всі відомості про неї. Аж надто багато зараз компаній-одноденок, які виготовлять весільний торт на замовлення надзвичайно низької якості. А ось професійні кондитери здатні втілити в реальність найскладніші запити клієнтів.

Звертаючись в кондитерську компанію, розумно буде врахувати такі моменти:

  • наскільки сильно залежить вартість кондитерського виробу від запитів по декору,
  • з яким наповнювачем буде торт,
  • чи є можливість дегустації і т.п.

Важливий аспект - вага торта. Тут, без сумніву, все визначається числом людей, присутніх на весіллі. Якщо їх там не дуже багато, то і замовлення весільного торта надмірно великого розміру не має сенсу, його просто не встигнуть з'їсти. Наприклад масу весільного торта можна розрахувати наступним чином - 150 грамів на кожного з гостей плюс 500 грам верхівки.

Важливу роль відіграє наповнення весільного торта. Торт обов'язково повинен різатися без проблем, бути дуже легким і ніжним. Більшості подобається основа на бісквітах, для наповнення якої використовуються різні інгредієнти (фрукти, мигдаль, горішки і т.п.). Якщо ви хочете спробувати якийсь оригінальний варіант, то замовте коржі різних складів. Прошарок також визначається смаками учасників весілля і може бути будь-яким.

Без сумніву, ключовим моментом, пов'язаним з вибором торта на весілля, є його візуальне оформлення. Саме з його допомогою можна максимально індивідуалізувати торт. Прикрасити його можна за допомогою живих квітів, марципанів і багатьма іншими варіантами. Зверніть увагу - якщо ви використовуєте живі квіти, то ні в якому разі не прикрашайте ними торт заздалегідь, оскільки він почне танути. Прикрасити весільний торт квітами найкраще лише незадовго до винесення.

Особливе питання - доставка торта на весілля. Намагайтеся вибирати таку фірму, яка надасть послуги з доставки. Швидше за все в весільний день і у нареченого з нареченою, і у родичів буде безліч інших відволікаючих чинників. У свою чергу, у кондитерських компаній є і особливі автомобілі, і контейнери, перевезення торта в яких буде максимально безпечним для вироба.

Словом, якщо ви все зробите правильно, то замовлений торт на весілля порадує всіх учасників цієї знаменної заходи!